home nl
waar te koop?

Vegan pudding met cacao, kokosbloesemsuiker en cashewnoten, gemaakt met aardappelzetmeel

4.5 stars    8.439 keer bekeken
Foto : Stefano Vicinoadio  |  Chef :  |  © Noble House

Ingrediënten voor Vegan pudding met cacao, kokosbloesemsuiker en cashewnoten, gemaakt met aardappelzetmeel

(4 personen)

Bereidingstijd

Voorbereidingstijd: / Kooktijd: / Totale bereidingstijd:

Bereiding: Vegan pudding met cacao, kokosbloesemsuiker en cashewnoten, gemaakt met aardappelzetmeel

Doe het water samen met de gepelde cashewnoten, de kokosbloesemsuiker en de cacao in een krachtige mixer en mix alles gedurende ca. 8 minuten tot het geheel ongeveer 70° warm is. Voeg daarop het aardappelzetmeel toe en mix het geheel opnieuw 8 minuten lang. Mocht de gewenste consistentie daarna nog steeds niet bereikt zijn, voeg dan opnieuw 1 à 2 eetlepels zetmeel toe.

Doe het mengsel vervolgens in een schotel en dien deze warm op. Als je de pudding een nacht lang laat afkoelen, is het mogelijk dat de pudding in elkaar zakt.

Als je niet over een krachtige mixer beschikt, kan je ook ca. 10 minuten lang een normale mixer gebruiken. Doe vervolgens alles in een kookpan en kook het mengsel op. Meng het aardappelzetmeel daarbij met een beetje koud water en roer dit als geheel. Kook het eindresultaat vervolgens opnieuw op. Serveer de pudding wanneer deze nog warm is.

Wanneer je van een sterkere chocoladesmaak houdt kun je wat meer cacao gebruiken in je pudding of deze bij het opdienen nog bestrooien met wat extra cacao. Smakelijk eten!

Geef je ranking aan dit recept. Klik op 1 van de 5 sterren.   |   1slecht: slecht   2matig: matig   3goed: goed   4heel goed: heel goed   5super: super
Jouw waardering
Glutenvrij
Vegetarisch
Veganistisch
Raw food

Reageer op dit recept


Naam

E-mail

Captcha
CAPTCHA Image [ ander beeld ]
Reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd




<< Terug