home nl
waar te koop?

Pumpkin spice granola met quinoa en pompoen

4.5 stars    6.761 keer bekeken
Foto : Sandra Maes  |  Chef :  |  © Noble House

Ingrediënten voor Pumpkin spice granola met quinoa en pompoen

(4 koppen)

Voor de puree:

Voor het geheel:

Bereidingstijd

Voorbereidingstijd: / Kooktijd: / Wachttijd: / Totale bereidingstijd:

Bereiding Pumpkin spice granola met quinoa en pompoen

Vul de blender met alle ingrediënten voor de puree. Blend goed tot deze vermalen zijn en zet opzij.

Plaats de glutenvrije haver in een keukenmachine, maal fijn en doe deze in een grote mengkom. Voeg daarbij de witte quinoa, de lijnzaad, de pompoenpitten en de pecannoten toe en meng goed. Giet vervolgens de gemaakte puree erover en meng nogmaals tot een mooie mix. Laat het geheel 30 minuten staan. Spreid het mengsel uit over 2 bakblikken en doe deze in de droogoven. Droog gedurende 12-16 uur op 46°C. Even laten afkoelen en klaar om te gebruiken!

Tip van Sandra Maes

  • Deze granola kun je 3 à 4 maanden (of zelfs langer) in een luchtledige glazen pot bewaren.
  • Indien je de granola in de koelkast bewaart, worden ze extra krokant
Geef je ranking aan dit recept. Klik op 1 van de 5 sterren.   |   1slecht: slecht   2matig: matig   3goed: goed   4heel goed: heel goed   5super: super
Jouw waardering
Glutenvrij
Vegetarisch
Veganistisch
Raw food

Reacties Reacties  reageer ook



Quinoa recipe from Noble House

Reageer op dit recept


Naam

E-mail

Captcha
CAPTCHA Image [ ander beeld ]
Reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd




<< Terug